Rólunk írták!

Bács-Megyeháza - Kemping klub

JelentkezésTársklubok


Baranyai Camping Club
Magyar Camping és Caravanning Club
TTE:
Táborozó Természetbarátok Egyesülete
Somogy Megyei Kemping Klub
VKE:
Vasi Kempingezők Egyesülete
Vajdasági Kemping Egyesület
Lengyel partnerünk
Lengyel társklub
KKCC
Kaliski Klub, Lengyel társklub

Hasznos dolgokBelépés


E-mail:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó

Társklubok 

 

 

Kemping klub - Rólunk írták!

Bács-MegyeházaRólunk írták!

Bács-Megyeháza

Ezt a cikket a Bács – Megyeháza folyóirat közli, Boda Zsuzsa újságíró riportjaként.


 

Az október végi, kissé hűvösebb idő ellenére zsúfolásig megtelt nemrégiben lakókocsikkal és lakóautókkal a kiskőrösi kemping. Az utószezon nyújtotta előnyöket kihasználva, nálunk tartotta idei évadzáró találkozóját a Miszlai Istvánné Erzsike vezetésével 2007. óta működő Magyar Hagyományos Kemping Klub (MHKK). A lakókocsis és sátras kempingezés mintegy 885 szerelmesét tömörítő klub tagjai október 22-25 között már nem először jártak városunkban. A találkozón részt vett dr. Koch György, a Magyar Kempingező Egyesületek Országos Szövetsége (MAKEOS) elnöke is.

A kiskőrösi hosszú hétvégén, a tartalmas programkínálat mellett bőven maradt időnk a kikapcsolódásra, pihenésre, kirándulásokra és a kiskőrösi termálvízzel teli medencékben a fürdőzésre is - mondja Miszlainé Erzsike.

Akik már jártak Kiskőrösön, azok a környékbeli települések turisztikai látványosságait vették sorra, akik pedig először jártak itt, azok a helyi nevezetességeket tekintették meg. A pénteki megnyitót zsíroskenyér-parti követte, majd zenés-táncos összejövetelt tartottunk Buli Gyuri- alias Eckert György zenéjére a kempingben. A szombati éves közgyűlésen az elnökségi beszámolókat követően már a jövő évi programokat is megbeszéltük, hogy mindenki időben el tudja dönteni, melyik programhoz csatlakozik a következő évben.
 

Idén hányszor találkoztak?
 

Ebben az évben 42 találkozót szerveztünk, köztük szép számmal Bács-Kiskun megyei településekre is. A mi csapatunk leginkább a termálfürdők hódolóit tömöríti, így elsősorban ezekre a helyszínekre szervezzük összejöveteleinket. Kiskőrösön nagyon jó a víz, kellemes a környezet, ezért ide többször is eljövünk egy évben. És természetesen igen kiváló háttérmunkát végeznek kiskőrösi klubtagjaink élükön Szekeres Kálmánnal, akik remek programokat szerveznek nekünk, például barangoltunk már az István tanya lovas kocsijával, vagy borkóstolókon ízlelgettük az igazán kiváló kiskőrösi borokat a környékbeli borászatok pincéiben. Minden alkalommal próbálunk valami újdonságot kínálni a már jól bevált programok mellé.
 

Melyik korosztály a leghűségesebb híve a kempingezésnek?
 

Talán a középkorosztályt fertőzi meg leginkább a lakókocsis kempingezés, de van közöttünk pár éves gyermek és kilencvenéves nagyszülő is, de az idén 99 éves klubtársunk, még az Adriára is ellátogatott. Természetesen a kempingező életforma szeretete mellett az anyagi háttér sem elhanyagolandó, hiszen a kényelmes és otthonos lakókocsi, illetve a lakóautó nem olcsó dolog. A gyermekek és az unokák sokszor eljönnek velünk, közülük sokan később felnőttként jelentkeznek a klubba. Először csak sátorral- amik ma már igazán kényelmesek- majd a családalapítás után jöhet az „én házam az én váram” változat a lakójármű valamelyik fajtája.
 

Mi a jó a lakókocsis kempingezésben?
 

Úgy élünk, mint egy nagy család, annak ellenére, hogy akadnak olyanok, akikkel évente csak egyszer találkozunk. Itt nincs társadalmi ranglétra, együtt főzőcskézünk, beszélgetünk, fürdőzünk, és mindenben segítünk egymásnak. Politizálni soha nem szoktunk, talán ez is egyik feltétele a tökéletes kikapcsolódásnak, pihenésnek. A közös programok senki számára nem kötelezők, eltöltünk egymás mellett, egymással pár kellemes napot és ki-ki, érdeklődésének és igényének megfelelően választ a programkínálatból.

Mindemellett találkozóinkon a szervezett kempingezés egyik legfontosabb szempontja okán, számos kedvezmény is várja klubtagjainkat.A Magyar Hagyományos Kemping Klub egyre több kempinggel köt kedvezményt nyújtó megállapodást, melyek miatt méltán népszerű a klub, és a sok vendéggel a kempingek is jól járnak.

A Magyar Kemping Egyesületek Országos Szövetsége, ( MAKEOS) pedig a nemzetközi kapcsolatok szélesítése terén próbálja tagjait előnyökhöz juttatni.A világszövetség ebben az évben elismerte az MHKK kiemelkedő tevékenységét. Ennek köszönhetően a klubtagok már országhatárainkon túl is számos kedvezményt vehetnek igénybe egyéni utazásaik, valamint a közös találkozók során.    

Aki kipróbálja ezt az életformát, az, vagy egész életére megfutamodik, vagy megfertőződik,- és anyagi lehetőségei függvényében- addig nem nyugszik, amíg nem vesz egy lakókocsit, és már indul is neki a nagyvilágnak, szabadon, mint a madár.
Várjuk sorainkba mindazokat, akik már kempingezők, de hiányzik nekik egy kiváló, összetartó csapat, és azokat is, akikben most született meg az elhatározás, hogy a kocsijuk után kössék a házukat.

Web oldal:www.mhkk.hu  E-mail: mhkk@mhkk.hu


Boda Zsuzsa(0 szavazat)Adok a véleményedre, Te is sokat segíthetsz nekem, ha értékeled a fenti információkat. Innem látom milyen témákról érdemes továbbiakban írnom az oldalon.


Címkék: bács-megyeháza, bács megyeháza, megyeháza bács, mhkk fórum, "bács megyeháza", bácsmegyeháza, bács-kiskun megyeháza

Rólunk írták!

Bács-Megyeháza
Rólunk írták!

Bács-Megyeháza, bács-kiskun megyeháza, bácsmegyeháza, "bács megyeháza", mhkk fórum, megyeháza bács, bács megyeháza, bács-megyeháza

 

 

A legfrissebbek
"Debrecenbe Kéne Menni” Kerekestelepi Kemping. 2018. augusztus 17 - 21. (péntek - kedd) Kempingtalálkozó.

Kedves Kempingklub Vezetők!

Mától egészen június végéig a 10% klubtagsági kedvezmény helyett 25%
kedvezményt nyújtunk minden klubtagnak.


Kellemes hétvége Koppányszántón

HÚSVÉT TÚRKEVÉN

Kellemes hétvége Koppányszántón

2018. Március 15.Tiszakécskén a Tisza-parti Thermál Kempingben került megrendezésre.


Adó 1%


Kedves Támogatónk!
 
2011- től kezdődően jogosult Klubunk az adó 1% felajánlások gyűjtésére.
 
Adó 1% felajánlását köszönjük!
 

 

MHKK
 
A Magyar Hagyományos Kemping Klub az alábbi elérhetőségeken fogadja az érdeklődéseket...

Központi E-mail cím: mhkk@mhkk.hu

MHKK ELNÖKE:
Erdei János
Tel: +3630/9434770
E-mail: gazmester@citromail.hu

Elnökhelyettesek:
Tóth Csabáné Magdi
Mobil: +36/20/8005035
E-mail: tothmagdi36@freemail.hu

Szappanos Sándor
Tel: +36/20/4391074
E-mail: sandor.sz@invitel.hu

Felügyelőbizottság:
Elnöke: Mozsolits Sándor

Tagok: Szabó Csaba
           Horváth Tibor

A klub postacíme:
MHKK 4024 Debrecen Wesselényi u 43 fszt. 1

A klub székhelye:
1108 Bp. Újhegyi út 7.

Adományok és adó 1% felajánláshoz
Adó számunk: 18261657-1-42

Bankszámla számunk: OTP Bank:
11714013-20003256

Magyar Hagyományos Kemping Klub MHKK : üdülés camping kemping nyaralás kempingek lakókocsi, lakóauto kempingezés balatoni camping balatoni kempingek kemping horvátország,

Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Rólunk írták!

Bács-Megyeháza - Kemping klub