Az MHKK második batyus bálja! - Kemping klub

JelentkezésTársklubok


Baranyai Camping Club
Magyar Camping és Caravanning Club
TTE:
Táborozó Természetbarátok Egyesülete
Somogy Megyei Kemping Klub
VKE:
Vasi Kempingezők Egyesülete
Vajdasági Kemping Egyesület
Lengyel partnerünk
Lengyel társklub
KKCC
Kaliski Klub, Lengyel társklub

Hasznos dolgokBelépés


E-mail:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó

Társklubok 

 

 

Kemping klub - Az MHKK második batyus bálja!Az MHKK második batyus bálja!

Hiába van hideg, esik a hó, fagyos a táj, azért a szívünkben már érezzük, hogy itt a tavasz, és ismét együtt a „nagy csapat” a már hagyományos farsangi batyus bálunkon.

Az idei bált klubunk székhelyén,a január elején átadott „Civil” házban rendeztük meg.

Egy páran korán érkeztünk, hogy a termet kicsit átrendezzük, és báli hangulatúvá va-rázsoljuk. Ide toltuk, oda toltuk az asztalokat, sehogy sem akart stimmelni, végül azért csak kialakult.

Az asztalok megkapták a számozásukat, és az ültető névkártyák is elhelyezésre kerültek. Ezeknek a számoknak a későbbiekben fontos szerepük lesz. 

Alig lettünk készen az előkészületekkel, máris szállingózni kezdtek a szebbnél szebb, csinosabbnál csinosabb ruhákba öltözött kempingtársaink. Ritkán látjuk így egymást, mert a kempingben fürdőruha, sort, vagy tréningruha a kötelező viselet, mennyivel kényelmesebb, de azért öröm ilyen szépen kiöltözni néha napján. Mert az ünnepnek azért illik megadni a tiszteletet.


Egyszemélyes zenekarunk is megérkezett, összeszerelte instrumentumait, és máris hangolni kezdett. Az est folyamán nagyon jó hangulatot varázsolt és kellemes, olykor fergeteges zenével kápráztatott el bennünket.

A folyamatosan érkező vendégek kosaraiból, batyuikból pillanatok alatt előkerültek a terítők, a finomabbnál finomabb házilag készített falatok, természetesen az italok, illetve a házi készítésű sütemények sem maradhattak el. Farsangi bál lévén egy óriási fánkkal teli kosár is előkerült. Sőt egy igazi kempinges a hangulatos gyertyafényről sem feledkezik el.
Lehetett a helyszínen tagsági díjakat befizetni, hosszabbítani, még Karavándor Magazinra is előfizetni, így egy kis hivatalos munkát is végeztünk. No azért vigyázva, nehogy túlzásba vigyük, hamar abba hagytuk, és indultunk a tánc parkettra.

Voltak bálozóink Fejér megyétől Békésig szinte minden irányból. A jól összeszokott baráti társaságok egyaránt örültek egymásnak és a farsang búcsúztatásának.

Az est folyamán köszöngették a bálozók, hogy itt lehetnek és milyen nagyon jól érzik, magukat hisz a téli kempingezés nélküli időszakban, jól esik találkozni,és jól mulatni barátainkkal.


Tánc szünetekben folyt az eszmecsere, hogy ki kivel megy külföldi találkozókra, hol találkozik legközelebb a csapat, hol is kezdjük az évadot, mi lesz az első találkozó programja, stb. stb. szóval ment a csivitelés. Közben innen is onnan is durrogásokat lehetett hallani, ahogy a pezsgős palackok nyitásra kerültek. Szomszédunk is megkínált egy nagyon különleges pezsgővel, bár lehet, hogy csak nekem volt különleges, de én még ilyen áfonyás pezsgőt nem ittam, és megmondom az őszintét, nagyon ízlett.

Tíz óra tájt egy kis pihenőre intette a csapatot Miszlai Erzsike, és felkérte Bödör Verát, hogy hastánc bemutatóval tegye még emlékezetesebbé az estét. Vercsikénk a rendkívül izgalmas és látványos bemutató után, hatalmas vastapsot és egy gyönyörű virágcsokrot kapott a társaság szeretete jeléül.

Ezután Rédai Ica és István kért egy kis figyelmet. Behoztak egy dobos tortát, melyet egy tűzijáték tett még ünnepélyesebbé, és a társaság nevében megköszönték Miszlai Erzsikének a klubért eddig végzett önkéntes és áldozatos munkáját. A zenekar vastaps kíséretében eljátszotta az „újra együtt a nagy csapat” immár kempinges indulóját, természetesen az egész társaság együtt énekelte. A tortából aztán testvériesen elosztva mindenki részesül egy –egy falat erejéig.

Éjfél felé, Miszlai Erzsike megint egy kis pihenőre ültette le a társaságot, és itt jött elő az asztal sorszámának jelentősége. Volt két kislány a vendégseregben, akiket fel-kért, hogy az egyik dobozból húzzák ki az asztal sorszámát, a másik dobozból pedig az asztalnál ülők nevei közül egyet. A kihúzottak 1-1 kempingtalálkozó ingyenes részvételi lehetőségét  kapták ajándékba, melyeket az idei kempingtalálkozóinak kiválasztott házigazdái, a Kempingek ajánlottak fel, a Magyar Hagyományos Kempingklub érvényes tagsági igazolvánnyal rendelkező tagjainak.

Ezúton is nagyon megköszönjük a kemping vezetőknek a gáláns ajándékokat. Minden asztaltársaságban volt nyertes, volt olyan 12 személyes asztal, ahol a nagy létszám miatt, két-két család is örülhetett a nye-reménynek.
Batyukat, jelmezeket az idén sem díjaztunk, róluk a képek mesélnek, mert a legjobbak felkerülnek az internetes honlapunkra, és talán a Karavándor Magazinba is.

Éjfél előtt szokásos harmonika muzsikát hallgattunk, Vörös Józsi barátunk jóvoltából, és a szebbnél szebb nosztalgia számokra többen is versenyt keringőztek.
Az éjféli „ebédidő” után, még egy kis borozgatás, majd azt több mint egy órás táncolással lerázva, elérkezett a záróra ideje. Mindenki összeszedte maradék batyuját, az asztalok visszakerültek a helyükre, és a gondnokunk bezárta a termet.
Ami rajtunk, bálozókon múlott, mindent megtettünk, hogy elkergessük a telet, mert már nagyon várjuk a tavaszt, hogy csigaházainkkal elindulhassunk ki a természetbe.

Március 12-16 ig Cserkeszőlőre várjuk első idei találkozónkra, minden kempingezni szerető klubtársunkat.

Ragó Ferencné vezetőségi tag
 (0 szavazat)Adok a véleményedre, Te is sokat segíthetsz nekem, ha értékeled a fenti információkat. Innem látom milyen témákról érdemes továbbiakban írnom az oldalon.


Címkék: mhkk kemping 2009 batyus bál, mhhk soltvadkert, 2009 batyus bál, 2009 batyus mhkk, Beszámolók, mhkk batyus bál 2009

Az MHKK második batyus bálja!
Az MHKK második batyus bálja!, mhkk batyus bál 2009, Beszámolók, 2009 batyus mhkk, 2009 batyus bál, mhhk soltvadkert, mhkk kemping 2009 batyus bál

 

 

A legfrissebbek
"Debrecenbe Kéne Menni” Kerekestelepi Kemping. 2018. augusztus 17 - 21. (péntek - kedd) Kempingtalálkozó.

Kedves Kempingklub Vezetők!

Mától egészen június végéig a 10% klubtagsági kedvezmény helyett 25%
kedvezményt nyújtunk minden klubtagnak.


Kellemes hétvége Koppányszántón

HÚSVÉT TÚRKEVÉN

Kellemes hétvége Koppányszántón

2018. Március 15.Tiszakécskén a Tisza-parti Thermál Kempingben került megrendezésre.


Adó 1%


Kedves Támogatónk!
 
2011- től kezdődően jogosult Klubunk az adó 1% felajánlások gyűjtésére.
 
Adó 1% felajánlását köszönjük!
 

 

MHKK
 
A Magyar Hagyományos Kemping Klub az alábbi elérhetőségeken fogadja az érdeklődéseket...

Központi E-mail cím: mhkk@mhkk.hu

MHKK ELNÖKE:
Erdei János
Tel: +3630/9434770
E-mail: gazmester@citromail.hu

Elnökhelyettesek:
Tóth Csabáné Magdi
Mobil: +36/20/8005035
E-mail: tothmagdi36@freemail.hu

Szappanos Sándor
Tel: +36/20/4391074
E-mail: sandor.sz@invitel.hu

Felügyelőbizottság:
Elnöke: Mozsolits Sándor

Tagok: Szabó Csaba
           Horváth Tibor

A klub postacíme:
MHKK 4024 Debrecen Wesselényi u 43 fszt. 1

A klub székhelye:
1108 Bp. Újhegyi út 7.

Adományok és adó 1% felajánláshoz
Adó számunk: 18261657-1-42

Bankszámla számunk: OTP Bank:
11714013-20003256

Magyar Hagyományos Kemping Klub MHKK : üdülés camping kemping nyaralás kempingek lakókocsi, lakóauto kempingezés balatoni camping balatoni kempingek kemping horvátország,

Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Az MHKK második batyus bálja! - Kemping klub